Sari la conținut

Înscrieri

Învăţământul preşcolar cuprinde preşcolari cu vârste între 3 si 6 ani si se organizeaza pe grupe consituite după criteriul de vârstă al copiilor sau după nivelul de dezvoltare global al acestora.

Înscrierea copiilor se face, de regulă, la începutul anului scolar sau în situaţii deosebite, în timpul anului şcolar, în limita locurilor disponibile.

La înscrierea copiilor în grădiniţă nu se percep taxe.

Pentru asigurarea hranei copiilor aflati în grădiniţele cu program prelungit şi săptămânal, părinţii sau susţinătorii legali plătesc o contribuţie stabilită de legislatia în vigoare. Alocaţia de hrană se plăteşte între date de 15-30 a fiecărei luni.

Actele necesare înscrierii copiilor în grădiniţă sunt:

  • Cerere de înscriere;
  • Copie dupa certificatul de naştere al copilului;
  • Aprobarea medicului de familie pentru intrarea copilului în colectivitate;
  • Aviz epidemiologic, eliberat potrivit prevederilor legale.
  • Adeverință salarială a părinților.

Cererea tip pentru înscrierea copiilor în anul școlar 2020-2021 se va solicita la unitate. Documentele menționate vor fi trimise în format scanat pe adresa de e-mail a grădiniței: gppnr1buzau@yahoo.com

    Transferarea copilului de la o grădiniţă la alta se face la cererea părinţilor sau a susţinătorilor legali, cu avizul celor doua unităţi, în limita locurilor planificate. Pentru transferul copiilor de la alte unități de învățământ la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1, Buzău contactați directorul unității, prof. Panait Oana Roxana, Tel.: 0761918082 și realizați dosarul cu actele menionate anterior la înscrierea copiilor în grădiniță.